Aperitiv placinta cu branza de vaci

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2018 | 8350 vizualizari

 

Placinta cu branza de vaci este simplu de preparat si cu siguranta va deveni si favorita voastra.
Sa treceti placinta cu branza de vaci pe lista de incercat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 1 pachet de foi de placinta
  • 2 oua
  • Deasupra:
  • 200 ml lapte
  • 250 ml apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 3 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza de vaci:

Intr-un bol se amesteca cele doua oua si branza de vaci.

Se ia o foaie de placinta si se pune din loc in loc compozitie.

Se strange foaia sub forma de evantai.

Se pune foaia in tava de 32 x 22 cm. Se continua cu restul foilor.

Uleiul, ouale, laptele si apa minerala se amesteca cu telul si se toarna in tava, peste foile de placinta.

Se da tava la cuptor la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand se rumeneste deasupra.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se felia.

Pofta buna!

Sa incercati si voi placinta cu branza de vaci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu aluat din iaurt si umplutura de branza